Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

postheadericon O Alex Da Kid εγκαινιάζει την KIDinaKORNER σε συνεργασία με την Interscope Rec.



O " Αλέξης " το σουπερ παιδί (ή αλλίως Alex Da Kid) βρήκε επιτέλους το " σπίτι " του!!Ο " Love The Way You Lie aka Airplanes, Coming Home, Ι Νeed A Doctor " βρήκε το " καταφυγείο " του σε συνεργασία με την Interscope Rec. ανακοίνωσε επίσημα την δικιά του εταιρία ονόματι " KIDinaKORNER "!!


Η πρώτη του δουλειά με την καινούργια του δισκογραφική εταιρία θα είναι ένα σολό άλμπουμ με την Skylar Grey.Το πρώτο της σινγκλ " Dance Without You " θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 7 Ιουνίου, (ήδη υπάρχει ένα Teaser Video για το συγκεκριμένο τραγούδι.)

Ο super-producer δήλωσε "Η ανάπτυξη για τους καλλιτέχνες που επηρεάζουν και διαμορφώνουν την λαϊκή κουλτούρα σε ένα αυθεντικό τρόπο ήταν πάντα ένας τεράστιος στόχος μου." και συνεχίζει λέγοντας "O Jimmy Iovine (παραγωγός και o πρόεδρος της Interscope Rec.)αντιλαμβάνεται ότι έχει μια πραγματική εικόνα μέντορας για μένα τον τελευταίο χρόνο. Προβλέπω στη συνέχεια επιτύχειες όπως έχουμε κάνει ήδη μαζί .

Ο Iovine, πρόεδρος της Interscope Geffen A & M, τον καλωσόρισε στην οικογένεια, το οποίο είναι και " σπίτι " για τους : Eminem, Lady Gaga, και των U2.Δήλωσε : "H Interscope ανέκαθεν θέλει να συνεργάζεται με μεγάλους παραγωγούς, και πιστεύω ότι στην περίπτωση του Αλεξ βρήκε μια συνεργασία που θα θα κρατήση για πολύ καιρό."
  
Ας ελπίσουμε για μεγάλες επιτυχείες όπως  μας έχει συνηθήσει o Αlex Da Kid!!..;)

0 σχόλια: